Logo telstar-online.nl
Hans Nijboer neemt mensen mee de natuur in en coacht mensen om goede keuzes te kunnen maken en hun hart weer te gaan volgen.
Hans Nijboer neemt mensen mee de natuur in en coacht mensen om goede keuzes te kunnen maken en hun hart weer te gaan volgen.

Hans Nijboer met Inner Support Outdoor Life Coaching bij FLOW-beurs

  •   keer gelezen

Komende zaterdag is de tweede FLOW-beurs. FLOW staat voor Fit Leven Ondersteuning Welzijn. Vijftig heel uiteenlopende organisaties op het gebied van welzijn, zorg, ondersteuning, bewegen enzovoort zijn zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur in De Schakelaar in Pijnacker-Noord aanwezig om zichzelf te presenteren aan een heel breed publiek. Een van de deelnemers is Hans Nijboer die na een loopbaan met verschillende beroepen en bedrijven sinds een jaar bezig is met zijn bedrijf Inner Support Outdoor Life Coaching. Op zijn mooie overzichtelijke site stelt Hans zich open en transparant voor en vertelt hij wat hij voor personen en groepen kan betekenen. 

Hans Nijboer en zijn coachingsbedrijf richten zich op mensen met uiteenlopende levensvragen. Je hebt het gevoel dat je vastzit in je leven. Je verlangt er sterk naar om je hart te gaan volgen, maar weet niet hoe. Je vindt het moeilijk om je eigen keuzes te maken. Je ervaart onrust of stress door een constante stroom van (negatieve) gedachten. Je hebt het idee dat je een leven leidt wat je eigenlijk niet wilt. Je vindt jezelf niet goed genoeg. Je vraagt je af wat je eigenlijk echt gelukkig maakt. Je wilt het allerbeste uit je leven halen, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen. Je houdt van wandelen in de natuur en wilt graag je hart luchten bij iemand die echt naar je luistert zonder te oordelen.

Mensen die op een kruispunt staan in hun leven en even niet goed weten welke keuze ze zullen maken. Ze willen hun hart volgen en hun leven een andere wending geven, maar zitten soms nog te veel vast in waar ze al jaren mee bezig waren qua relatie, qua werk, enzovoort. 

Voor Hans Nijboer (52) is het de uitdaging om alles letterlijk weer in beweging te krijgen. "Ik heb na lang nadenken heel bewust gekozen voor een HBO-opleiding Outdoor Life Coaching en ben daar twee jaar met volle energie mee bezig geweest. De opzet van Outdoor Life Coaching is dat je de natuur  in gaat om al wandelend en pratend met elkaar op zoek te gaan naar de kern van waar het om gaat. Buiten in beweging zijn is veel beter dan stilzitten in een ruimte met een bepaalde atmosfeer. Buiten heb je vanzelf al meer ruimte. Ik ben er nu ruim een jaar mee bezig en mijn ervaringen met buiten coachen zijn puur positief." Op zijn site vertelt Hans was hij te bieden heeft. In aanvulling daarop: "Ik ga mensen met vragen en problemen niet even vertellen wat ze moeten doen. Vaak weten ze dat zelf al heel aardig, maar zetten ze de stap nog niet. Ze worden belemmerd door

een bepaalde angst of onzekerheid. Het is vooral mijn taak om het de persoon in kwestie de handvatten te geven om het zelf te ontdekken. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Zelf de stap zetten." Hans werkt met sessies van een uur. Je kunt als individu met hem de natuur in, maar hij begeleidt ook groepen. Dichtbij of verder weg. Outdoor kan overal zijn. Langs het strand of in een bos. De locatie wordt in overleg bepaald. Kijk alvast op de site en loop gerust bij de FLOW-beurs even De Schakelaar in. Bij wijze van uitzondering is Hans zaterdag binnen! 

Inner Support Outdoor Life Coaching
Hans Nijboer
www.inner-support.com
info@inner-support.com
06 283 283 56

Meer berichten