De broden van Rijnbeek vallen goed in de smaak. Nieuw in het assortiment onder andere de volkoren tijgerbroden en waldkornbroden.
De broden van Rijnbeek vallen goed in de smaak. Nieuw in het assortiment onder andere de volkoren tijgerbroden en waldkornbroden.

PLUS Sabine Zondag is het jaar 2018 goed begonnen!

Algemeen 3.788 keer gelezen

Pijnacker - Een samenwerking met bakkerij Rijnbeek, acties met Pijnackerse verenigingen en een grote waardebonnen actie. De lokale supermarkt timmert lekker aan de weg en klanten zijn laaiend enthousiast.

De afgelopen vier weken viel er in bijna heel Pijnacker een waardecheque van €5,- korting op de mat bij €30,- besteding aan boodschappen bij PLUS Sabine Zondag. Dat is nog eens lekker voor de portemonnee!

Gratis boodschappen
Sabine Zondag: "Zes weken lang hebben wij deze waardebonnen actie lopen, die we onder 13.000 huishoudens in Pijnacker-Nootdorp verspreiden. We hebben gekeken waar onze klanten het meest vandaan komen en daar vallen de cheques wekelijks in de bus. De waardebonnen hebben een persoonlijk tintje. Onze eigen medewerkers staan er op en allerlei unieke services die onze supermarkt te bieden heeft. Het is een cadeautjes voor onze bestaande klanten, want januari is altijd een dure maand! Bij ons kun je op deze manier toch voor €30,- gratis boodschappen krijgen in zes weken, dat zie je niet overal. Uiteraard willen wij ook graag weer nieuwe klanten in onze winkel verwelkomen en ze met deze waardecheques uitnodigen om bij PLUS Sabine Zondag boodschappen te komen doen."

Eigen kracht
Na ruim één jaar ondernemerschap zijn we uiteraard benieuwd wat Sabine dit jaar nog meer in petto heeft met haar PLUS supermarkt, want er komt veel concurrentie bij. Sabine Zondag: "Wij gaan uit van eigen kracht en gaan dit jaar onze supermarkt weer naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan meer lokaal assortiment van nog betere kwaliteit, lokale acties met verenigingen en we komen binnenkort met een speciale verrassing voor onze klanten waarbij er flink wat gaat veranderen in onze supermarkt. Wij willen niet alleen de beste en gezelligste supermarkt van Pijnacker zijn, maar ook de prijs-/kwaliteit verhouding moet goed zijn. Daar binnenkort meer over!"

Concert at the Park
Vanaf maandag gaat Plus Sabine Zondag kaarten voor Concert at the Park in Lansingerland verkopen. De actie luidt: bij besteding van €30,- aan boodschappen, 2 kaartjes voor €50. De kaarten kosten los €30,- per stuk. De opbrengst gaat naar het goede doel en Plus Sabine Zondag is het enige verkooppunt in Pijnacker.

kaarten

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant