Afbeelding

Kerstnachtdienst in Dorpskerk Pijnacker

Actueel 2.893 keer gelezen

Door een samenloop van omstandigheden is in de Telstarkrant onderstaande kerstnachtdienst van Pijnacker naar Nootdorp verplaatst. Dat is dus niet het geval. Pijnacker en Nootdorp hebben allebei een Dorpskerk maar onderstaande viering is in de Dorpskerk aan het Koningshof in Pijnacker.

'Kom in mijn hart! Een zoet klinkend thema. Maar het woord 'hartenkreet', de uitdrukking 'recht uit mijn hart' en het spreekwoord 'waar het hart vol van is, vloeit de mond van over' onthullen gedrevenheid en passie. Dat hoort u tijdens de Kerstnachtdienst in de Dorpskerk. U hoort het niet alleen, u kunt het in de samenzang ook beleven.

Bekende melodieën, met soms verrassend nieuwe woorden en zinnen. De melodieën worden begeleid door trompet, bugel, piano, dwarsfluit en orgel. De woorden, die samen inspirerende zinnen vormen, worden gezongen door u, mits u zondag 24 december 22.00 uur in de Dorpskerk aanwezig bent.

De deuren gaan 21.30 uur open, vanaf 21.50 uur zingen we met de dan aanwezigen twee vertrouwde kerstliederen. Hannah Butter (piano), Mirjam Butter (dwarsfluit), Ruben van der Kleij (trompet), Alexander Muilwijk (bugel) en Bartjan Geleijnse (orgel) zijn de muzikanten, ds. Cor Baljeu de voorganger. Na afloop nagenieten met een mok warme chocolademelk en/of een glas Glühwein. Welkom zondagavond in de Dorpskerk aan het Koningshof in Pijnacker.

21.30 uur deuren open
21.50 uur voorzang
22.00 uur kerstnachtdienst
23.15 uur warme chocolademelk en/of Glühwein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant