Afbeelding

Dames worden verwend op Ladies Night

Algemeen 4.359 keer gelezen

Op vrijdag 10 november organiseert de Ondernemersvereniging Ackershof van 18:00 tot 21:00 uur weer een heel gezellige Ladies Night in Winkelcentrum Ackershof.

In de overdekte passage van het nieuwe deel gaat de ruimte goed benut worden. Presentator Jeroen van de Berg komt naar Pijnacker met het populaire Hoger of Lager Spel. Er worden drie rondes van 30 minuten gespeeld en er zijn ongeveer 30 leuke prijzen te winnen o.a. vijf heerlijke geuren beschikbaar gesteld door Mooi. Daarnaast staat een feestelijk aangeklede tafel met een champagnefontein. Er wordt alcoholvrije champagne geschonken en de medewerkers zijn die avond feestelijk gekleed. Ook voor het gratis laten zetten van tijdelijke glitter en henna tattoos en een heerlijke behandeling van de handen met paraffine moet u in die passage zijn.

Voor de vroegere winkel van C & A organiseert Marian Drop een Workshop Knutselpindakaas. Hiervoor kunt u zich inschrijven bij Discus Dierenspeciaalzaak. Voor heerlijke hapjes moet u in de oudere passage zijn. Daar wordt een mooie buffet tafel neergezet waarop heerlijke hapjes staan die door Petra Verkade zijn klaargemaakt. Zij gebruikt uiteraard veel ingrediënten uit de foodwinkels in Ackershof (Keurslager Opstal, de Stompwijkse Kaasboer, Albert Heijn en de Wereldwinkel). De recepten liggen klaar en mag u meenemen. Leuk voor de komende feestdagen.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een lekker stukje muziek. De Swing Dixieland Band, vijf man sterk o.l.v. Michel Guldenmundt, loopt in de overdekte passages en bij acceptabel weer ook buiten. Ook in diverse winkels organiseren de ondernemers zelf iets. Bij Van Uffelen Mode is een DJ aanwezig en kunt u een cocktail krijgen. Het is Nathalie Janssen van Lara Mode gelukt om Roberto Dresia naar Pijnacker te halen. Roberto is een zeer bekende visagist die heeft meegewerkt aan veel televisieproducties. Hij gaat tips en tricks makeupforever doen.

In de Telstar van woensdag 8 november staat een advertentie met alle speciale aanbiedingen die op Ladies Night geldig zijn in veel winkels. Dit belooft een absolute topavond te worden in Winkelcentrum Ackershof. Noteert u vrijdag 10 november alvast in uw agenda.

Uit de krant