Afbeelding

De mooiste en beste oplossing hoeft niet de duurste te zijn

Algemeen 1.198 keer gelezen

De altijd goedgeluimde Marc van Kleef gaat iedere dag met plezier vanuit zijn woonplaats Bleiswijk naar zijn werkstek Nootdorp. Sinds een groot aantal jaren heeft de man die al bijna drie decennia in het vak zit zijn winkel aan de Korte Baan in winkelcentrum Parade.

Met zijn medewerkers Lonneke van den Burg en Arjan Dekker is Marc van Kleef dagelijks bezig om een grote en veelzijdige klantenkring van de beste en mooiste oplossing te voorzien voor hun betreffende oogprobleem. Natuurlijk wordt dat 'probleem' eerst met kennis van zaken en met behulp van de noodzakelijke apparatuur in kaart gebracht. Vervolgens wordt in nauwe samenspraak met de klant aan de gewenste oplossing gewerkt. Dat kan een mooie bril zijn, contactlenzen of een combinatie daarvan.

Marc van Kleef is zelf opticien en contactlensspecialist. Dat is een vakgebied op zich waar heel veel in schuil gaat. Marc is ook thuis in zogenoemde 'keratoconuslenzen' voor mensen die een oogaandoening hebben waarbij de ogen de neiging hebben uit te stulpen. Genoemde lenzen zorgen er voor dat de aandoening en dus de uitstulping van de ogen onder controle blijft.

Het mooie van het vak vindt Marc de veelzijdigheid en de voortdurende ontwikkeling van nieuwe technieken en nieuwe producten. "Het blijft geweldig leuk om samen met de klant toe te werken naar een oplossing waar hij of zij helemaal happy mee is. Omdat het vak zo veelzijdig is en iedere situatie weer anders, gaat dit werk echt nooit vervelen. Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen."

Marc laat de enorme collectie brillen zien van verschillende merken die allemaal hun sterke kanten hebben. Hij wijst ook op de collectie kwaliteitszonnebrillen. Met gepaste passie vertelt hij over nieuwe glastechnieken waarmee nog beter en nog preciezer wordt bereikt dat het licht door het glas gaat.

Tot slot zegt Marc zonder met zijn ogen te knipperen, dat Van Kleef Optiek ook voor mensen met aanleg voor droge ogen een goede oplossing te bieden heeft. Behalve die man die ooit per abuis de winkel binnen kwam met een probleem rond zijn kunstgebit, kunnen ze bij Van Kleef Optiek iedereen optimaal van dienst zijn.

Van Kleef Optiek
Korte Baan 19
2632 GL Nootdorp
015 - 310 9820
info@vankleefoptiek.nl
www.vankleefoptiek.nl

Uit de krant