Afbeelding

10 procent korting op schoolartikelen bij Boekhandel Van Atten

Algemeen 840 keer gelezen

Weer een jaar lang is de familie Van Atten bezig geweest met het monitoren van de laatste trends op het gebied van schoolartikelen. "De spulletjes worden al vroeg besteld, dus het is belangrijk om de markt goed in de gaten te houden", vertelt Michiel van Atten. Hij volgt de trends in vlogs op YouTube, maar hoort ook veel wensen in de winkel. Voor het komende schooljaar heeft de boekhandel aan het Emmapark heeft weer een gigantisch assortiment schoolartikelen in de winkel liggen.

"Agenda's, kaftpapier, ringbanden, schooltassen, etuis, pennen, passers, gummen, pritstift, rekenmachines, noem maar op", zegt Michiel. De meeste, aankomende brugklassers en middelbare scholieren hebben inmiddels een lijst ontvangen met spullen die ze na de zomer moeten meenemen. Van Atten heeft dit allemaal in huis. Er zijn alleen al 200 verschillende agenda's er te koop. "Agenda's van Blond, Super Trash, Donald Duck, Smileys, Spiderman, Zo Zit Dat, en ga zo maar door." Van stoer tot degelijk. Van Atten heeft het allemaal.

Satch Ergobag
Bijzonder is ook de schooltas Satch van Ergobag die meegroeit met het kind. De tas is zo in te stellen dat hij altijd past, daardoor heb je er je gehele schooltijd plezier van. "Je kunt er een schoudertas van maken of een rugzak", zegt Michiel die ook nog 3 jaar garantie geeft op de schooltas.

Korting
Vanaf vandaag krijgen klanten maar liefst tien dagen (tot en met 8 juli) lang 10 procent korting op het hele schoolassortiment. De folder is met de Telstar huis-aan-huis bezorgd! Ren en vlieg dus meteen naar Van Atten en scoor al jouw schoolspullen. Daarna kan je, alvast goed voorbereid voor je nieuwe schooljaar, lekker van je vakantie gaan genieten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant