Beelden: David Dilling
Beelden: David Dilling
VIDEO

Oliveo heeft kampioenschap in zicht

Sport 522 keer gelezen

Oliveo heeft een reuzestap gezet naar het kampioenschap door REMO met 4-0 te verslaan. Grote man aan de kant van Oliveo was Niels Bentvelzen met 3 goals. Even leek het een lastige middag te worden na een vroege rode kaart voor Leon Wouteren. 

Het vlaggenschip van Oliveo begon slordig aan de wedstrijd en leverde veel ballen onnodig in. Wellicht dat de druk zorgde voor dit rommelige begin. Tot overmaat van ramp moest Woutersen na een kwartier spelen met rood van het veld. Een signaal voor Oliveo om er een schepje bovenop te doen. De voorsprong was dan ook meer dan verdiend want de thuisploeg had zelfs het betere veldspel. Bentvelzen schoot met een volley heerlijk raak. Niet lang daarna was het spits Kleij die door de REMO verdediging slalomde en beheerst raak schoot.

Na rust een zelfde spelbeeld waarbij Oliveo een hoop kansen creëerden en REMO het moeilijk had. keeper Van Elst hield Oliveo één keer in de wedstrijd na een hard schot. Hierna was het Oliveo dat de voorsprong wilde uitbreiden. Bentvelzen kon 2 keer van dichtbij raak schieten en Oliveo naar een comfortabele voorsprong schieten. De concurrentie verspeelde niet genoeg punten en dus moet Oliveo het kampioenschap nog even uitstellen.  

Volgende week is Oliveo vrij, maar op 7 mei kan thuis tegen Zoetermeer kan wellicht de schaal omhoog gehouden worden! Dus kom allemaal het 1e efltal steunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant