De handbalclub groeit gestaag; het vierhonderdste lid is binnen. (Foto Mischa Veneman)
De handbalclub groeit gestaag; het vierhonderdste lid is binnen. (Foto Mischa Veneman)

Oliveo Handbal verwelkomt 400ste lid

Sport 570 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 25 maart tijdens de rust van de wedstrijd van Heren 1 tegen Atomium besteedt Oliveo Handbal aandacht aan het feit dat de bloeiende handbalvereniging op dit moment 400 leden telt. Voor de handbalclub is dit een mijlpaal om trots op te zijn. NHV-voorzitter Tjark de Lange is bereid gevonden om hiervoor naar Pijnacker te komen.

Zaterdag 25 maart worden de laatse zaalwedstrijden in Het Nest gespeeld. Om 17.25 uur speelt jeugddivisionist Heren A tegen E & O uit Emmen. Om 19.00 uur strijdt Dames 1 tegen Verburch uit Poeldijk om handhaving in de Tweede Divisie. Als promovendus hebben ze door een reeks knappe resultaten nu een tiende plaats bereikt en lijfsbehoud weer in eigen hand.

In hun laatste thuiswedstrijd kunnen ze alle steun goed gebruiken. Om 20.30 uur speelt Heren 1 tegen kampioen Atomium '61 uit Rotterdam-Zuid. De handbalheren bivakkeren op dit moment op een mooie zesde plaats. Er is geen bijzonder belang voor beide teams, maar het wordt ongetwijfeld een mooie handbalwedstrijd. In de rust van de herenwedstrijd, ongeveer om 21.00 uur wordt het vierhonderdste lid, de 12-jarige Wais Ahmad, sinds kort speler in de D-categorie, officieel welkom geheten binnen Oliveo Handbal en binnen de handbalsport. Iedereen is van harte welkom in de sporthal in Keijzershof. De toegang is gratis. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant