Afbeelding

Waar gaat het toch mis?

Actueel 2.607 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Voor het volgende verhaal gaan we terug naar oktober 2016. Een inwoonster van Pijnacker ontdekt een aantal vuilniszakken die illegaal zijn gedumpt in de omgeving van een milieupark.

Plichtsgetrouw meldt de vrouw dit bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp en in een later stadium ook bij Avalex. De vrouw kreeg zelfs iemand van de vuilophaaldienst aan de telefoon die haar meldde dat het zou worden opgehaald. In december lagen de zakken met vuilnis nog steeds aan de rand van het milieupark. De vrouw trok wederom aan de bel bij de instanties. Er werd direct actie beloofd.

Het is nu begin januari en de troep ligt er nog steeds. "Treurig dat zo'n topzwaar ambtenarencollectief (gemeente en Avalex) ondanks alle mondelinge en schriftelijke toezeggingen niet in staat is zelfs dit soort kleine problemen op een normale manier op te lossen. Dat belooft wat als straks het 'omgekeerd inzamelen van afval' een feit is. Dumpen kan blijkbaar straffeloos", zo laat een familielid van de vrouw in kwestie weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant