Jorieke: “Als je veel van je voeten vraagt, moet je ook wat teruggeven.” (Foto's: Denise Quik)
Jorieke: “Als je veel van je voeten vraagt, moet je ook wat teruggeven.” (Foto's: Denise Quik)

Voetverzorging bij Jorfeet in Pijnacker

Actueel 1.919 keer gelezen

ADVERTENTIE - Aan de Noordweg 82 in Pijnacker schuilt de sfeervolle pedicurepraktijk Jorfeet. De 26-jarige Jorieke van Etten, geboren in Pijnacker en opgegroeid in Nootdorp, is gecertificeerd pedicure en aangesloten bij Provoet. Na haar opleiding heeft ze enige tijd in een schoonheidssalon in Den Haag gewerkt. Na de nodige ervaring besloot ze haar droom na te jagen: een eigen pedicuresalon.

Die droom is absoluut geslaagd. De warme praktijkruimte straalt rust uit en je hebt gelijk zin in een verwenmoment. "Dat is ook de bedoeling", zegt Jorieke. "Ik wil dat mensen zich direct op hun gemak voelen en kunnen genieten." Jorfeet biedt verscheidene behandelingen. Bij de standaardbehandeling richt ze zich op de meest voorkomende problemen, zoals eelt, likdoorns of ingroeide teennagels. Ook mycose, oftewel schimmelnagels, pakt Jorieke waar nodig aan. De pedicureplusbehandeling is meer gericht op ontspanning, vertelt Jorieke: "Daar komt een scrub en massage bij." Ook voor een manicurebehandeling ben je bij Jorieke aan het juiste adres: "Reinigen, vijlen, verzorgen, een oliebadje en lakken, noem maar op. Uiteraard is ook een combinatie van pedicure en manicure mogelijk."

Vergeten lichaamsdeel
Waarom je een bezoek moet brengen aan Jorfeet? "Je voeten hebben aandacht nodig", begint Jorieke. "Het is vaak een vergeten lichaamsdeel, terwijl ze heel belangrijk zijn en je overal naartoe brengen." Dat geldt natuurlijk voor iedereen, maar sporters en horecamensen hebben helemaal baat bij een pedicurebehandeling, meent Jorieke: "Als je veel van je voeten vraagt, moet je ook wat teruggeven. Sporters presteren echt beter met goed verzorgde voeten." Naast aandacht voor de voet, heeft Jorieke ook aandacht voor de mens: "Ik hou van een kletspraatje, biedt een luisterend oor en maak graag samen een behandelplan. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Het geeft een goed gevoel als ze na een behandeling vrolijk de deur uitlopen. Daar doe je het voor."

Jorfeet is geopend op maandagavond van 18.00 uur tot 21.30 uur, op woensdag van 11.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. De praktijk aan de Noordweg in Pijnacker is centraal gelegen en biedt genoeg parkeermogelijkheden. Kijk ook op de website www.jorfeet.nl voor meer informatie. Even bellen via 06-14424883 of een e-mail sturen kan ook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant