Afbeelding

SV Nootdorp gaat verder in de beker

Sport 142 keer gelezen

Nootdorp - De eerste knock-out wedstrijd in het beker duel was geen probleem voor SV Nootdorp. Het tweede team van derde divisionist Westlandia werd met 3-0 uit het toernooi gespeeld.

Speler Marcley Manuela werd in de openingsminuut in het strafschopgebied aangetikt en kreeg een penalty mee die Daley Windhorst verzilverde. Daarna moest de Nootdorp-aanhang tot in de slotfase wachten op het zeker stellen van het beker vervolg.

In de 89e minuut ging Joost Swaanenburg knap door richting achterlijn en legde de bal terug op Gillian Pieper die vanaf rand 16m de 2-0 aantekende. Bij Westlandia was de moed als lood in de schoenen gezakt en in de 2e minuut van de blessuretijd mocht ook Jeffrey Flohr scoren, eindstand 3-0. SV Nootdorp is door naar de volgende knock-out ronde.