Afbeelding

Inschrijving RunBikeRun Pijnacker geopend

Actueel 123 keer gelezen

Pijnacker - Zondag 20 november wordt voor de 27e keer de RunBikeRun in Pijnacker georganiseerd. Voor de 275 beschikbare startplekken zijn er sinds 15 september al 70 inschrijvingen binnengekomen. Voor solo deelnemers zijn er twee categorieën: wedstrijdatleten en recreanten.

Voor de categorie wedstrijdatleten zijn er maximaal 100 startplaatsen. Wees er dus snel bij om zeker te zijn van deelname. Deelnemen betekent vijf kilometer hardlopen, twintig kilometer mountainbiken en nog eens 2,5 kilometer hardlopen. Dat alles grotendeels onverhard in de polder tussen Pijnacker en Delft. Een beetje modder hoort erbij en ervaren deelnemers weten dat de Run-Bike-Run over een zwaar parcours voert.

Op runbikerunpijnacker.nl vind je op pagina `Deelnemers` per categorie een actueel overzicht van de inschrijvers. Houdt onze website in de gaten voor het laatste nieuws over de Rabobank RunBikeRun Pijnacker. Of bezoek het evenement op Facebook en vertel of je meedoet. Net zoals in voorgaande jaren kunnen ook duo´s weer deelnemen. Er zijn nu nog startplaatsen genoeg, maar het loopt als een trein en als je nog deelnemen wilt, moet je op tijd zijn. Aanmelden kan via runbikerunpijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant