Rick de Bruijn legt aan voor de enige Nootdorpse treffer. Foto: Sander de Hollander

SV Nootdorp pakt winst, RKDEO verliest dik

Sport 123 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp ging zaterdag op bezoek bij Voorschoten'97 en kwam door twee doelpunten van Marcley Manuela en Polina Luiza weer met een tas vol punten naar huis en staat met twaalf punten uit vier wedstrijden aan kop van de ranglijst. Het werd 0-2.

RKDEO ging daags later op bezoek in Berkel en Rodenrijs bij TOGB en kwam na 2x drie kwartier spelen met de staart tussen de benen van het veld af. RKDEO begon nog wel goed door na een kwartier spelen op voorsprong te komen door een doelpunt van Rick de Bruijn maar bij rust stond het al 2-1 voor TOGB. In de tweede helft prikte TOGB er nog vier bij waardoor de eindstand 6-1 werd.