Afbeelding

Meer bekend over 'vieze man' Katwijkerbuurt

Actueel 218 keer gelezen

Pijnacker - De man die deze week zeker drie meisjes heeft lastiggevallen in Pijnacker, heeft een negroïde uiterlijk en is ongeveer 25 jaar oud. Hij verplaatst zich op een scooter, met een elektrische fiets en met de auto. Dat zegt een moeder van een van de slachtoffertjes vanavond tegenover onze redactie.

"Mijn dochter is dinsdag, toen ze van school naar huis fietste, op de Katwijkerlaan aangesproken door een man met een donker uiterlijk met het verzoek of zij seksuele handelingen bij hem wilde verrichten voor geld. Natuurlijk heeft ze nee gezegd. Op de vraag of ze wilde afstappen is ze alleen maar harder gaan fietsen. De man heeft het opgegeven en is omgekeerd richting Zoetermeer. Wij hebben er 's avonds melding van gemaakt bij de politie", zo begint ze haar verhaal. 

Auto, fiets en scooter
Nu blijkt dat er nog drie meiden zijn aangesproken door, naar het lijkt dezelfde man op de Katwijkerlaan en de Molenlaan. "In het geval van mijn dochter reed de man op een elektrische fiets, maar in de andere gevallen was hij met de auto en op een scooter", vertelt ze.

"Gisteravond hebben we nogmaals contact opgenomen met de politie om te vragen wat er verder met de zaak gebeurt. De politie gaf aan dat zij maar twee meldingen hebben ontvangen. Belangrijk is dus dat ouders er melding maken bij de politie als hun dochter iets soortgelijks heeft meegemaakt." Opmerkelijk genoeg heeft de politie geen melding, persbericht of getuigenoproep gemaakt van deze incidenten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant