Meerdere katten zijn de afgelopen maanden overleden aan de Pauwmolen.
Meerdere katten zijn de afgelopen maanden overleden aan de Pauwmolen.

WEER KATTENMOORD IN DELFGAUW

Actueel 179 keer gelezen

Delfgauw - De bazin van een jonge kat uit Delfgauw is ontroostbaar. Afgelopen nacht werd er voor de derde keer een kat vergiftigd aan de Pauwmolen. Het beestje stierf een vreselijke dood.

Het is de derde keer in korte tijd dat een kat door vergiftiging om het leven komt aan de Pauwmolen in Emerald. Ook is een groot aantal katten ziek geworden, maar inmiddels weer enigszins op de been. De buurt weet het zeker: "Er woont hier een gewetenloos persoon met een gruwelijke hekel aan katten. Deze gek moet gestopt worden. Het is verschrikkelijk", zo zegt een bewoonster. 

Vreselijk
"Ik heb gisteren de hele dag gezocht naar mijn kat, maar kon hem nergens vinden. Ik vermoedde het ergste en gisteravond vond ik hem levenloos in de tuin van de buren", zo vertelt de bazin van het laatste slachtoffertje. "Het is te erg voor woorden hoe deze beesten uiteindelijk sterven. Ze worden vreselijk ziek en verlammen. Dan volgt er een doodstrijd van twee uur."

Onderzoek
De politie is wederom een onderzoek gestart en hoopt dat iemand de gouden tip doorbelt. De politie is bereikbaar op nummer 0900-8844. Anoniem mag ook, dan bel je 0800-7000. 

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant