Foto: Westerpop
Foto: Westerpop

Westerpop ook favoriet bij dorpsgenoten

Regio 62 keer gelezen

Delft - Louter en alleen zijn er goede reacties bij de organisatie van Westerpop binnen gekomen over de keuze van de nieuwe locatie van Westerpop voor het sportterrein van het Stanislas College. Ook veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp bezochten het muziekfeest.

Het festival is dit weekend, onder ideale weersomstandigheden bezocht door 17.000 bezoekers. Dit betekend dat de weg naar het nieuwe festivalterrein, door bezoekers goed te vinden is. Het aantal bezoekers is een evenaring van de jubileumeditie in 2014.

Westerpop de 26e edtie was een daverend succes! Organisatie, vrijwilligers en publiek zijn laaiend enthousiast over de nieuwe locatie van het Delftse festival. Een jaar geen Westerpop in 2015 heeft geen enkele invloed gehad op de populariteit van het Delftse festival. Bezoekers waren vooral te spreken over de mooie locatie, die is gekozen. Met nog meer bomen omringd, geen stenen bouw in aanzicht en een overzichtelijk festivalterrein.

De ruimte in beide flanken geven nog meer "rust" dan de vorige locatie. Juist die ruimtelijkheid werd door bezoekers zeer gewaardeerd. Ook de professionals (technici, leveranciers en artiesten managers) waren zeer te spreken over de nieuwe locatie. Op vrijdag was het gelijk al redelijk druk bij de start van het festival door Mala Vita. De afsluiter De Likt op deze eerste dag was een regelrechte voltreffer.

Image and video hosting by TinyPic

Foto: Westerpop
Foto: Westerpop
Foto: Westerpop
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant