Afbeelding

Zeventigste Oliveo Jeugdkamp

Actueel 266 keer gelezen

De D, E, en F-jeugd van voetbalvereniging Oliveo uit Pijnacker gaat ook dit jaar weer op jeugdkamp.  De jongens in de leeftijdsgroep van 7 tot en met 12 jaar beleven weer een geweldige week op de Loonse en Drunense Duinen. Dit jaar met 94 jongens en 34 leiders bezetten zij van 9 tot en met 16 juli de kampeerboerderij "Kuijpershoefke" in Loon op Zand.

Het is dit jaar al voor de zeventigste keer dat het Oliveo Jeugdkamp wordt georganiseerd. Dus kunnen we met enige zekerheid stellen dat het Oliveo Jeugdkamp een van de oudste zomerkampen in de regio is.

Wat in 1947 als een uitstapje voor de jongens is begonnen is uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt voor de Oliveo jeugd. Dit hadden de oprichters destijds wellicht niet kunnen denken dat 70 jaar later het Oliveo Jeugdkamp razend populair is onder de Oliveojeugd en de kampleiders.

De oprichters Wim Stens senior, Hans de Vreede, Wim van der Smit en Henk Kauffman, destijds de initiatiefnemers, zouden nog eens een kijkje moeten kunnen nemen hoe het kamp er nu uitziet. Op de foto het allereerste kamp in Delden. Om een indruk te krijgen hoe het kamp er nu uitziet, neemt u een kijkje op de website:

www.oliveojeugdkamp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant