Afbeelding
De (lege) plek van de diefstal.

Renault Clio gestolen in Tolhek/Rietlanden

Actueel 59 keer gelezen

Langs de Waard, ter hoogte van de Nes huisnummer 8-9, in het wijkdeel Rietlanden in Tolhek is vannacht, de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 juni - een twee jaar oude bruine Renault Clio gestolen met het kenteken 1-TTK-42.   

De diefstal moet in de stromende regen hebben plaatsgevonden. Hoe laat de auto precies gestolen is, is niet bekend, maar in elk geval na woensdagavond laat en voor 3.30 uur donderdagmorgen. Een buurman die rond die tijd thuiskwam van zijn werk, heeft later verklaard dat de plek waar de auto stond op dat moment al leeg was.

De auto moet gestolen zijn met behulp van technische apparatuur. "Hoe dat technisch in zijn werk gaat, weet ik niet. Ik weet wel dat ik hier met beide sleutels in mijn handen zit. Het is ontzettend balen. Ik zou vandaag aan de slag gaan bij een nieuwe opdrachtgever. Die heb ik moeten afbellen. Je moet immers van alles regelen met de politie en de verzekering en je hebt geen auto. Gelukkig zijn we wel tegen diefstal verzekerd, maar het is toch ontzettend", aldus de eigenares die hoopt dat getuigen misschien iets gezien hebben. Zij kunnen bellen met de politie: 0900-8844.

 

 

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant