Wat is er leuker dan gratis naar het zwembad in de zomervakantie.
Wat is er leuker dan gratis naar het zwembad in de zomervakantie.

Helemaal gratis naar zwembad de Viergang met PLUS Zondag!

Algemeen 205 keer gelezen

ADVERTENTIE - Bij PLUS Zondag in Pijnacker kun je nog deze hele week sparen voor gratis toegangskaarten voor zwembad de Viergang. Met een stempelkaart spaar je razendsnel kaartjes voor het hele gezin! Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een stempel. Een volle kaart met tien stempels geeft recht op een gratis toegangskaartje!

Sabine Zondag is trots op de samenwerking met het zwembad in Pijnacker. "Wij proberen al jaren de lokale samenwerking te zoeken in het dorp. Dat doen wij door middel van sponsoring, maar ook met leuke acties zoals deze". Zondag is al jaar en dag verbonden aan bijvoorbeeld de hockeyclub, voetbalverenigingen, de korfbal en de Avondvierdaagse. "Maatschappelijk ondernemen vinden wij heel erg belangrijk", zegt Sabine.

Met deze zwembadactie wil PLUS Zondag nog dichter bij de mensen staan. "Wij doen graag iets voor het dorp. Wat is er leuker dan gratis naar het zwembad in de zomervakantie. Ik kwam er vroeger zelf ook graag. Lekker Pijnackers!", aldus Sabine.

De spaaractie voor gratis kaartjes voor zwembad de Viergang is in volle gang. Dus snel langs de PLUS in Pijnacker en sparen maar! Het gaat sneller dan je denk: bij elke tien euro boodschappen krijg je al een stempel en tien stempels geeft recht op een gratis kaartje!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant