Afbeelding

Wethouder en bewoners slaan eerste paal

Actueel 96 keer gelezen

Pijnacker - Dinsdag 26 april jongstleden hebben de toekomstige bewoners van fase 1 van nieuwbouwproject Landrijk in de nieuwe woonwijk Ackerswoude te Pijnacker de eerste feestelijke paal gezamenlijk met wethouder Melzer van de gemeente Pijnacker-Nootdorp geslagen.

De harde wind, de regen en de kou mochten de pret niet drukken. De feestelijke handeling werd onder grote belangstelling verricht, waarna vervolgens werd geproost op een voorspoedige bouw. De eerste woningen worden naar verwachting nog aan het einde van dit jaar opgeleverd.

Landrijk 1
Wonen in Landrijk 1 is wonen in ruime, luxe woningen en dat bovendien in een groen en waterrijk gebied. Perfect om buiten te spelen, de hond uit te laten of om een heerlijke wandeling te maken. Landrijk 1, kent statige herenhuizen, praktische semibungalows, riante twee-onder-een-kapwoningen en luxe, vrijstaande villa's. Alle woningen zijn gelegen rondom een eigen erf. De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Uitgangspunt bij het ontwerp waren veel licht en ruimte, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, gebruiksvriendelijkheid in combinatie met een goede detaillering en prachtige uitstraling.

Fasering
Landrijk 1 is onderdeel van het nieuwe woongebied Ackerswoude. De wijk Ackerswoude kent meerdere woonmilieus, te weten Brink en Landrijk. Beiden opgedeeld in meerdere fases. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor alle even plannummers van Brink en alle oneven plannummers van Landrijk. Van de 39 woningen uit Landrijk 1, die nu worden gebouwd, staan er nog slechts 3 te koop. De woningen zijn verkrijgbaar vanaf 357.454 euro v.o.n. Momenteel is ABB druk met de ontwikkeling van de vervolgfase Landrijk 3. Ook in deze fase staan de wensen van de koper voorop.

Verkoopinformatie
Belangstellenden voor de nog te koop staande woningen of de vervolgfase van het project kunnen zich inschrijven op de website www.landrijk-pijnacker.nl. Meer informatie over het dorpse woonmilieu Brink is terug te vinden op: www.debrink-pijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant