Voetbal in Nootdorp

Sport 49 keer gelezen

Nootdorp - Beide Nootdorpse ploegen trokken afgelopen weekend richting Bollenstreek. Zaterdag ging SV Nootdorp op bezoek bij Valken '68 in Valkenburg (ZH). De eindstand werd na 7 minuten al bepaald door Jeffrey Flohr.

Hij lepelde de bal listig over de uitkomende Valken keeper in het doel. In de resterende 83 minuten werd er niet meer gescoord. Met nog 3 wedstrijden te gaan blijft SV Nootdorp nog steeds koploper in de eerste klasse en voelt de hete adem van twee concurrenten volgend op 1 punt in de nek.

RKDEO ging een dag later nog een stukje verder de Bollenstreek in en ging op bezoek en speelde in en tegen Hillegom. De ruststand is 1-0 voor Hillegom en in de tweede helft krijgt RKDEO een penalty toegewezen die Tom Simonis verzilvert. Kwartier voor tijd een counter van Hillegom en komen op 2-1. Daarna werd er niet meer gescoord. Was niet nodig geweest. RKDEO is nog steeds niet veilig.