Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander

Voetbal in Nootdorp

Sport 96 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp kwam op zaterdag in het duel tegen Neptunus-Schiebroek niet tot scoren maar de tegenstander lukte het ook niet het net te laten bollen. SV Nootdorp liep wel personele averij op; Yannick Blom kreeg twee keer de gele kaart voorgehouden en Aimen Said zag direct rood wegens elleboog richting tegenstander.

Door deze kaarten voelde het gelijkspel als een nederlaag. Het raakte evenzo de koppositie op doelsaldo kwijt aan directe concurrent Argon. Trainerstrio Karelse-Boereboom-Sloos hebben dus voor volgende week weer een puzzel te leggen met welke 11 spelers te starten.

Penalty
RKDEO trad zondag thuis aan tegen koploper in de tweede klasse BMT. Het Haagse BMT begon furieus aan de wedstrijd en kwam in de tweede minuut al op voorsprong. Na iets meer dan een half uur spelen verdubbelde BMT de voorsprong. Na de doelwisseling kreeg RKDEO een penalty toegewezen wegens hands in het strafschotgebied die Rob van Hagen verzilverde. Vijf minuten daarvoor kreeg een speler van BMT een rode kaart voorgeschoteld wegens taalgebruik in het veld.

Fluitsignaal
Tien minuten voor tijd maakte Tom Simonis, na een inschattingsfout van BMT keeper, de gelijkmaker. Met nog 1 minuut op de klok kwam RKDEO door een doelpunt van invaller Chris Nieuwpoort zelfs op voorsprong en gaf deze niet meer weg. Na het laatste fluitsignaal waren de gemoederen bij BMT spelers en supporters nogal hoog opgelopen en deze wilde verhaal halen bij de scheidsrechter die naar de kleedkamer begeleid moest worden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant