Leden van de sportraad gaan regelmatig op de koffie op het gemeentehuis. Een goed contact is heel belangrijk, zo vinden ze. Foto: Martijn Mastenbroek
Leden van de sportraad gaan regelmatig op de koffie op het gemeentehuis. Een goed contact is heel belangrijk, zo vinden ze. Foto: Martijn Mastenbroek

Praat mee over de sportnota

Sport 78 keer gelezen

Pijnacker - Sportclubs, verenigingen en lokale overheden op één lijn krijgen is een hele uitdaging. In de gemeente Pijnacker-Nootdorp is men goed op weg. Sport als middel is het uitgangspunt.

De vorig jaar in het leven geroepen sportraad kan daar veel in betekenen. Wethouder Bernard Minderhoud: "Sport kan bijvoorbeeld ingezet worden om de participatie onder jeugd en ouderen te bevorderen en leeftijdsproblemen tegen te gaan", zo stelt hij. Daarnaast ziet hij sport als mogelijkheid om maatschappelijke onderwerpen zoals gezondheid, veiligheid en discriminatie te agenderen.

Sportnota
Op maandagavond 29 februari om 19.15 uur wordt een startbijeenkomst op het gemeentekantoor gehouden om de (sport)horloges helemaal gelijk te zetten. Ben jij betrokken bij een sportclub, jongerenwerker, onderwijzer, sportvrijwilliger, gymjuf, buurtzorgmedewerker of welzijnswerker? En vind jij sport en bewegen ook zo belangrijk? Dan ben je van harte welkom. 

Aanmelden kan via: BEL_sec@pijnacker-nootdorp.nl. Wanneer je vragen hebt over de sportnota, kun je contact opnemen met beleidsadviseur sport Sjoerd van der Sluis via 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant