Afbeelding

Winterdorp voor kinderen in Pijnacker

Algemeen 27 keer gelezen

ADVERTENTIE - Dinsdag 22 december wordt het Raadhuisplein in Pijnacker omgetoverd tot een echt winterdorp voor kinderen. Deze gezellige dag wordt net als vorig jaar georganiseerd door Team4Talent Pijnacker-Nootdorp.

Vanaf 11.00 uur is het Winterdorp geopend: er zijn kraampjes, je kunt een lekkere kop chocolademelk of limonade drinken en schaatsen op een heuse schaatsbaan. Om 19.00 uur wordt het helemaal vet, want dan kun je discoschaatsen met je vrienden!

Heel veel te doen
Maar er is nog veel meer: bijvoorbeeld een 17 meter lange stormbaan, een springkussen en voor de allerkleinsten is er een blokhut om in te spelen. Er zijn leuke spelletjes te doen, zoals ijspegel vangen, skilatten lopen en nog veel meer. Voor de ouders is er erwtensoep geregeld en voor de kinderen knakworst.

Strippenkaart
Deelnemers kunnen betalen met een strippenkaart. Deze kunnen de ouders of kinderen dinsdag zelf kopen: "Je kunt dan alle activiteiten af en wat lekkers eten en drinken", zo laat de organisatie weten. De prijzen zijn klein. Er zal de gehele dag volop begeleiding aanwezig zijn op het Raadhuisplein.

Uit de krant