Foto: Jonathan de Bruin
Foto: Jonathan de Bruin
FOTO'S

Twee grote branden in de regio

Actueel 38 keer gelezen

Regio - De brandweer van Pijnacker-Nootdorp had dit weekeind twee onrustige nachten. Twee nachten op rij werden ze ingezet bij de bestrijding van twee enorme branden in de Den Haag en Honselersdijk.

Een forse brand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in een bedrijfsgebouw aan de Van der Kunstraat totaal verwoest. In het gebouw waren twee horecagerelaterde groothandels gevestigd.

Rond 2 uur vannacht werd de brand gemeld aan de meldkamer. Bij aankomst van de eerste brandweereenheden had de brand zich al zo ontwikkeld dat direct verder is opgeschaald om meer bluseenheden en hoogwerkers ter plaatse te krijgen. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar aangrenzende bedrijven. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. 

Honselersdijk 
In de nacht van zaterdag op zondag brandde aan de Veilingweg in Honselersdijk een bedrijfspand af. De brand woedde in een gebouw waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Er waren veel brandweereenheden nodig om de brand te bestrijden en uitbreiding naar naastgelegen bebouwing en een aangrenzend parkeerterrein met diverse auto's te voorkomen. Ook brandweer Pijnacker-Nootdorp assisteerde bij het bestrijden van de brand. Rond 4 uur was de brand onder controle en kon gestart worden met het nablussen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant