Voetbal in Nootdorp

Een lach op zaterdag en een traan op zondag

Sport 47 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag stond een topwedstrijd op het programma, althans zo leek vooraf. Voorschoten'97 en SV Nootdorp stonden met gelijk aantal punten samen op kop in de 1e klasse B en troffen elkaar op sportpark 's-Gravenhout.

Het eerste half uur leek Voorschoten de bovenliggende partij maar daarna  kwam de Nootdorpse doelpunten machine op gang en scoorde Aimen Said nog voor het rustsignaal een glaszuivere hattrick. Na rust probeerde Voorschoten nog wel de bakens te verzetten maar was niet bij machte het tij te keren. Invaller Charlie Windhorst bepaalde de eindstand op 4-0 in het Nootdorpse voordeel. SV Nootdorp staat nu alleen aan kop met 3 punten voorsprong op nummer 2.

RKDEO speelde ook thuis tegen FC Lisse. In de zes voorafgaande ontmoetingen tussen RKDEO en FC Lisse wist RKDEO nog geen een keer te winnen, en ook de zevende ontmoeting werd een verliespartij. RKDEO begon nog wel voortvarend aan de klus en kwam na een kleine tien minuten spelen op 1-0 door een doelpunt van Lars van Noppen. Nog voor rust keek RKDEO tegen een 1-3 achterstand aan. Na rust wisselde coach Stefan Koegler nog wel en nam achterin wat meer risico maar pas in de 85e minuut maakte Lars van Noppen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en verder kwam RKDEO niet meer, eindstand 2-3.