Afbeelding

Ladies Night in Ackershof!

Algemeen 163 keer gelezen

ADVERTENTIE - De Ondernemersvereniging Ackershof organiseert voor de derde keer een Ladies Night. Deze avond wordt aanstaande vrijdag 6 november gehouden en duurt van 18.00 uur tot 21.00 uur. Vanaf maandag 2 november is er weer hard gewerkt om de Kerstverlichting op te hangen in en rond Ackershof. Ook de Diamant, het Emmapark en de Kerkweg worden weer feestelijk verlicht.

Een stukje muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Het trio The Swingers bestaat uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Hun repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres. Van rock 'n roll tot meezinger en van blues tot disco.

Prosecco
Van 18.00 tot 21.00 loopt er ook een champagnedame rond. Zij presenteert op stijlvolle wijze prosecco en frisdranken. Het is mooie combinatie van metaal, glas, licht en vloeistof in een elegant samenspel met een dame in het zilver. In de flexibele metaalconstructie worden 51 glazen geplaatst. Zij loopt één keer 45 minuten in de oude passage en één keer 45 minuten in het nieuwe gedeelte. U krijgt wel de prosecco gratis, maar natuurlijk niet de glazen.

Pedicure Nicoline
Op het pleintje tussen Van Maanen en Hunkemóller zal pedicure Nicoline aanwezig zijn. U kunt bij haar gratis uw voeten laten masseren, die natuurlijk vermoeid zijn geraakt door het vele shoppen Er worden demonstraties permanente makeup gegeven door Izabella Hettinga van Bella Beautyysalon

Aanbiedingen
Voor keurslager Opstal komt een mooie buffettafel te staan. Hier kunt u genieten van kleine hapjes die door Rob en Petra Verkade gemaakt worden. Zij zullen zoveel mogelijk werken met producten uit foodwinkels in Ackershof zoals Keurslager Opstal, de Stompwijkse Kaasboer, Albert Heijn en ook worden de fairtrade producten uit de Wereldwinkel niet vergeten. U kunt de recepten van deze hapjes gratis meenemen. Dat is natuurlijk heel leuk voor de komende feestdagen. Voor de rest zijn er heel veel leuke acties en aanbiedingen in de winkels. Kijk in de Telstar van vandaag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant