Foto: Archief
Foto: Archief

Meisje uit Pijnacker in elkaar geslagen

Actueel 109 keer gelezen

Pijnacker - Een 17-jarig meisje uit Pijnacker is woensdagmorgen 30 september rond 07.50 uur in elkaar geslagen op de Schoemakerstraat in Delft.

Het meisje fietste vanmorgen vanuit Pijnacker naar haar werk in Delft, toen ze aan het einde van het fietspad bij de N470 werd tegengehouden door twee jongens.

"Ze sloegen in mijn gezicht en deden een tie-wrap om mijn pols. Ze zeiden vrijwel niks", vertelt het meisje hevig geëmotioneerd aan onze verslaggever. "Eén jongen had een rode jas aan en de andere een donkerblauwe jas met een kraag. Het waren blanke jongens", zo weet ze zich te herinneren. "Ik heb geen idee wat ze precies van mij wilde. Het duurde al met al zo'n vijf minuten."

Ziekenhuis
Op een gegeven moment heeft het tweetal het meisje met rust gelaten. "Ik zag verderop een scooter staan en denk dat ze daarmee zijn vertrokken", vertelt ze. Het meisje is volledig in paniek doorgefietst naar haar werk waar de tie-wrap om haar pols is doorgeknipt en haar ouders op de hoogte zijn gebracht. De verwondingen aan haar gezicht en lichaam zijn dusdanig dat ze is opgenomen in het ziekenhuis.

Tips en informatie
Wie heeft er vanmorgen iets gezien op de Schoemakerstraat (fietspad N470) tussen Pijnacker en Delft? Wie weet wie de daders zijn van deze mishandeling? Alle informatie, hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt, mag je doorbellen naar de politie via 0900-8844. Anoniem mag ook via 0800-7000.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant