Foto: Archief
Foto: Archief

Medewerkers Albert Heijn Keijzershof en stoere scootmobieler pakken tasjesdieven

Actueel 179 keer gelezen

Pijnacker - Twee medewerkers van Albert Heijn Keijzershof en stoere scootmobieler Marco Steenwijk, hebben maandag twee brutale dieven aangehouden.

Het kordate drietal was in de winkel getuige van een diefstal van tas door een Oost-Europees echtpaar, mogelijk Roemenen. Het stel sloeg op de vlucht richting de Randstadrail, maar Marco zette met twee personeelsleden van de Albert Heijn de achtervolging in.

Slechte conditie
"Hun conditie was ronduit slecht, dus ik reed ze al snel klem bij de kaartjesautomaat", zegt boevenvanger Marco. "Wij hebben ze vervolgens gesommeerd om te blijven staan en op de politie gewacht. Ze hadden inmiddels de portemonnee al in de bosjes gegooid." Het criminele echtpaar is aangehouden door de politie en in de cel gegooid. Mogelijk heeft het tweetal nog veel meer op hun kerfstok. 

Burgemeester
De burgemeester van Pijnacker-Nootdorp laat in een reactie weten "blij te worden van het nieuws". Mevrouw Ravestein vindt het bewonderingswaardig dat deze burgers zo kordaat hebben ingegrepen, zo meldde ze vandaag aan onze redactie tijdens een persgesprek.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant