Afbeelding

Superveiling bij voetbalvereniging Oliveo

Regio 110 keer gelezen

Pijnacker - Op 26 september aanstaande is er een veiling bij V.V. Oliveo. Deze veiling staat geheel in het kader van de opknapbeurt die de kantine van de voetbalvereniging momenteel ondergaat.

Inmiddels is de lijst met veilingitems lang en compleet. Er worden meer dan 100 objecten geveild in verschillende prijsklassen. De items variëren van een gezichtsbehandeling, voetbalshirts, hypotheekadvies, een CV ketel incl. montage tot een aantal rondvluchten boven Pijnacker. Een grote diversiteit aan objecten. Check hier alle zaken.

Naast de veiling wordt de avond muzikaal omlijst door de zanger Ronnie Ronaldo en de Dj´s Housje Boompje Beatje. De aanvang is om 19.30 uur, in de Oliveohal die open is vanaf 19.00 uur en de avond eindigt om 01.00 uur. Uiteraard is er een drankje en hapje beschikbaar – (Drankverkoop via munten.) Iedereen is welkom, dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe stofzuiger, een fiets of een laptop, kom dan gerust naar de Sportlaan 2 en sla uw slag!

Kunt u niet wachten tot de veiling of kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel op een item bieden? In de tussentijd kunt u dit schriftelijk doen door een bericht te sturen naar veiling@oliveo.nl.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant