De ontwikkelaars Eelco Lagas en Eugene Kesselaar van Schoolstraat BV verwachten veel belangstelling.
De ontwikkelaars Eelco Lagas en Eugene Kesselaar van Schoolstraat BV verwachten veel belangstelling.

Start verkoop starterswoningen oude raadhuis Nootdorp

do 25 jun 2015, 09:54 Algemeen

ADVERTENTIE - Komende zaterdag 27 juni om 11.00 uur brandt de verkoop van de 24 starterswoningen in het oude raadhuis van Nootdorp en Pijnacker-Nootdorp los.

De woningen kosten tussen de 85.000 en de 142.500 euro.  De variëren in oppervlakte van 30 tot 50 vierkante meter. Er worden tweekamerappartementen en studio's  gebouwd. Allemaal volgens de geldende bouwvoorschriften, dus met onder andere geluidwerende tussenwanden.

Zodra zeventig procent van de woningen is verkocht, gaat de bouw/verbouwing van start en wordt het pand van binnen helemaal gestript. Van buiten houdt het pand helemaal zijn karakteristieke uitstraling, met daarbij de opmerking dat de ramen aan de achterzijde worden aangepast om toegang te krijgen tot de terrassen aan het water. Dat is op de prentjes goed te zien.

Op de site www.hetouderaadhuisnootdorp.nl zijn plattegronden te zien en meer detailinformatie over de indeling van het gebouw. Op de begane grond komen twaalf woningen op de verdieping ook twaalf.

Verkopend makelaar WVK zal ook aanwezig zijn om alle benodigde informatie te geven. Zie ook de Goed Wonen-bijlage in de Telstar/Eendracht van deze week. 

Uit de krant