Adviseurs Frans van der Wijk (l) en Almar Verbakel (r).
Adviseurs Frans van der Wijk (l) en Almar Verbakel (r).

Vitrona, betrouwbaarheid voor zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen

Algemeen 992 keer gelezen

ADVERTENTIE - Met twee prachtige showrooms: in Berkel en Naaldwijk, is Vitrona een begrip in de hele regio. Het familiebedrijf levert en monteert zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen in de breedste zin van het woord. Vitrona heeft niet op de laatste plaats een zeer goede naam opgebouwd als het gaat om betrouwbaarheid.

Want je kunt je geld maar één keer uitgeven", zegt Mark van der Voort. "Dan is het prettig als je het doet bij een bedrijf dat betrouwbaar is. Wij zijn al sinds de jaren zeventig een echt familiebedrijf. Bij ons staat de klant meer dan centraal. Wij helpen ze op weg en zorgen voor volledige tevredenheid. Zorgeloos werken naar een mooi eindresultaat."

Om een goede indruk te krijgen van alle producten en mogelijkheden is de showroom in Berkel en Naaldwijk geopend voor publiek. De adviseurs staan paraat om u met raad en daad alles te vertellen over zonwering, kozijnen en terrasoverkapping. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. "Advies is heel belangrijk. Alleen al de ligging van de tuin: zuid, noord, west, dat nemen we allemaal mee in de beoordeling welk product uiteindelijk het beste bij het huis past."

Het plaatsen van een terrasoverkapping aan de achterzijde van een woning is tegenwoordig vrijwel in alle gemeenten vergunningsvrij. U kunt bij wijzen van spreken vandaag al beginnen met de planning en Vitrona helpt u daarmee graag op weg! Vitrona is er voor de particuliere markt, maar zeker ook voor de zakelijke, het midden klein bedrijf en horeca. Werk van Vitrona treft u onder andere bij de appartementen van Ackershof in Pijnacker en niet te vergeten de prachtige buitenoverkapping bij restaurant Brocante in Pijnacker, ook van Vitrona!

Showroom Berkel en Rodenrijs
Nobelsingel 4
2652XA Berkel en Rodenrijs
Telefoon 010 - 511 9 500
Openingstijden showroom
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

Showroom Naaldwijk
Grote Woerdlaan 36c
2671CL Naaldwijk
Telefoon 0174 - 631 125
Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant