Afbeelding

Zaterdag 9 mei green screen fotograaf in Pijnacker

Algemeen 110 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op zaterdag 9 mei (de zaterdag voor Moederdag) organiseert de Ondernemersvereniging Ackershof weer een hele leuke actie. In de leegstaande winkel tussen Crazie Kidz en Bloemendaal Schoenmode wordt een fotostudio opgebouwd.

De fotograaf ontvangt tussen 12.00 en 16.00 uur uw kinderen. Afhankelijk van het gewenste resultaat  worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding aan moeten nemen. Zo zitten ze bijvoorbeeld op een bankje met een stuur in hun hand, zwaaien ze met een zonnebril op, of ....

Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd green screen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage. Zo kan het zijn dat uw kind door de wolken vliegt, op een schommel zit of de lucht ingaat met een hete luchtballon. De foto wordt direct afgedrukt op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen. De volgende dag zal moeder daar heel blij mee zijn.

Via de website www.fotoacties.nl kunnen de foto's ook eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant