The Originals: de allerbeste en allerleukste coverband van Nederland.
The Originals: de allerbeste en allerleukste coverband van Nederland.

Koop kaarten voor Back to de Tent

Algemeen 97 keer gelezen

ADVERTENTIE - Kom maar op met die schoudervullingen, zweetbandjes, getoupeerd haar, housebroeken, beenwarmers, buttons, spijkerjacks en ga zo maar door. Deze avond staat helemaal in het teken van de 80's en 90's.

Van Madonna, tot Drukwerk en van Abba via Bryan Adams naar 2 Unlimited en  Paul Elstak. Het kan allemaal. Maak van tevoren even een lijstje met jouw nummers van toen want wie weet heb je die nog nodig!

Disco Galaxy
De ervaren en bekende 'huis' DJ's Koos en Angelo zullen met Disco Galaxy ervoor zorgen dat je meteen in de goede 'mood' bent. Het genre 80's en 90's is hun op het lijf geschreven, dus dat wordt 'Dirty Dancing' allover!

Gijs Staverman en DJ Flo
Deze rasechte DJ is een echte kenner op het gebied van de 90's en nu. Samen met DJ Flo zorgt Gijs Staverman ervoor, dat je je weer helemaal terug in de tijd waant. Welke goede herinneringen heb jij aan de 90's?

Big, Black & Beautiful
Deze 'Sisters of Soul' doen waar ze het beste in zijn: een soul- en discoshow van internationale allure neerzetten. Een geheim is er niet, alles is gewoon top. Dat wordt even flink 'shaken what your mama gave you'. 

The Originals
Erg origineel is de bandnaam niet en hun muziek eigenlijk ook niet. Huh? Waarom we ze dan toch geboekt hebben? Omdat The Originals de allerbeste en allerleukste coverband van Nederland is! Niet alleen wij vinden dat, ook op Strandfestival Zand, bij DWDD, in het Holland Heineken House en bij de Vrienden van Amstel Live hebben ze de boel al platgespeeld. 

Wat ze doen? The Originals spelen alle nummers uit hun hoofd en op verzoek! Dat betekent dat je dus zelf bepaalt wat er gespeeld gaat worden. Je kunt het zo gek niet bedenken of de vijf jongens maken er weer een goed nummer (of soms zelfs beter dan het origineel) van. Probeer het uit en maak ze gek met je te gekke verzoekjes!

Kaarten
Kaarten voor deze avond zijn online te koop via de website www.oranjevereniging.org a 17,50 per stuk, exclusief reserveringskosten. De kaarten zijn ook te koop bij sigarenmagazijn Het Moortje in de Stationsstraat in Pijnacker. Daar kosten ze ook 17,50 euro per stuk.

Zaterdag 25 april, 20.00 – 00.30 uur
Grote Feesttent Sportlaan, tent open 19.00 uur
Back to DE TENT: 80's & 90's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant