Afbeelding

Online boekhouden en CRM opnieuw uitgevonden

di 10 feb 2015, 09:14 Algemeen

ADVERTENTIE - Boekhouden en relatiebeheer gebeurt steeds vaker online in de cloud. Wat zijn de voordelen van online boekhouden en wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

- Gebruikersvriendelijk boekhouden en relatiebeheer voor iedereen
- Altijd en overal online in de cloud
30 dagen gratis uitproberen
- Gratis overstapservice met behoud van al uw data
- Samenwerken met een administratiekantoor bij u in de buurt

Met online boekhouden en CRM van Offective heeft u alle gegevens van uw bedrijf en de klant op één plek. 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld een 360 graden beeld van uw klant. Of dit nu op de computer, laptop of tablet is of op de smartphone in de trein of in het vliegtuig.

Dit noemen we online boekhouden en relatiebeheer, maar dan anders. Anders omdat boekhouden nog nooit zo compleet,  eenvoudig en gebruikersvriendelijk was. Anders omdat boekhouden en relatiebeheer met Offective niet alleen maar administreren is maar vooral ook sturen. Sturen op cijfers, op uw relaties en sturen op processen. 

Image and video hosting by TinyPic

Start 2015 vernieuwend
Een nieuw jaar begint vaak met goede voornemens. Voor veel ondernemers behoort het (beter) op orde krijgen van de bedrijfsadministratie ook tot de goede voornemens. Start daarom vandaag met een gratis proefaccount voor online boekhouden van Offective. Goede voornemens worden werkelijkheid met de alles-in-één bedrijfssoftware van Offective.

Boekhouden voor iedereen en bij u om de hoek
Om te kunnen boekhouden hoeft u geen boekhouder meer te zijn. Was boekhouden vroeger alleen weggelegd voor de rekenwonders en moest men 'goed met getallen zijn', nu kan iedereen boekhouden. Met Offective is boekhouden niet ingewikkelder dan internet bankieren.

Offective is ook lokaal. Wat is er makkelijker dan met vragen terecht kunnen bij een adviseur in de buurt en zelfs even binnen te lopen. Dat kan bij Offective. Offective werkt met een netwerk van accountants en administratiekantoren. Ook bij u zit een administratiekantoor in de buurt dat Offective gebruikt, daarnaast is er altijd nog de  goed bereikbare helpdesk. 

Gratis overstapservice
Overstappen is vandaag de dag heel eenvoudig. Zo heeft Offective een gratis overstapservice waarbij de helpdesk u ondersteunt om bestanden uit (de meeste) andere pakketten geïmporteerd te krijgen. Om hier gebruik van te maken vraagt u eerst een gratis proefaccount aan via de website van Offective en benadert u daarna de helpdesk voor de gratis overstapservice.

Over Offective
Offective is een Nederlands bedrijf met een primaire focus op de bedrijfssoftwaremarkt in Nederland en België en is daarbij één van de snelst groeiende bedrijven in haar segment. Zo bereikte Offective in juni 2014 de 1000ste gebruiker en nog geen half jaar later de 2500ste registratie voor het Offective product. Naast de toenemende populariteit van online cloud software dankt het bedrijf zijn snelle groei aan een scherpe prijsstelling, het gebruikersgemak en de alles-in-één propositie.

De bedrijfssoftware van Offective  stoelt op de laatste technieken op het gebied van softwareontwikkeling. In plaats van geprogrammeerd is de software van Offective visueel getekend met behulp van Mendix. Dit gaat razendsnel en daardoor zien gebruikers van Offective hun suggesties en ideeën vaak binnen enkele dagen verwezenlijkt.

Uit de krant