Foto: Jonathan de Bruin
Foto: Jonathan de Bruin

Agent ontsnapt aan ernstig ongeval op N470

Actueel 93 keer gelezen

Pijnacker - Een politieagent van bureau Pijnacker-Nootdorp had vanmorgen een engeltje op zijn schouder toen hij bezig was met een alcoholcontrole op de N470. Bij de controle botsten twee auto's op elkaar, waarbij een auto in de sloot belandde.

Rond 7 uur hielden de agenten auto's staande op de N470 ter hoogte van de Kleihoogt. Twee beschonken automobilisten kwamen een van de agenten tegemoet rijden. Toen de agent de voorste auto liet stoppen, knalde de achterste auto vol op zijn voorganger. De voorste auto werd van de weg geduwd en belandde in het water. De agent werd niet geraakt en bleef ongedeerd. 

De agenten hebben de inzittenden van de te water geraakte auto naar de kant geholpen. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden te onderzoeken. Zij bleken lichte verwondingen te hebben. Beide bestuurders bleken te veel gedronken te hebben en zijn aangehouden.

De politie heeft het aantal verkeerscontroles op de N470 geïntensiveerd. De weg is de laatste tijd regelmatig het toneel van (ernstige) ongelukken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant