Afbeelding

Kiss Lickss in de Trucker

Actueel 82 keer gelezen

Pijnacker - Op 22 november geeft Kiss Lickss (tributeband van rockband Kiss) een spectaculaire show in de Trucker te Pijnacker.

Kiss, een van de meest succesvolste Amerikaanse bands aller tijden, is in meer dan 40 jaar uitgegroeid tot een ongeëvenaarde podiumact en is meer dan een concert alleen. Kiss is een showspektakel en omdat al meerdere generaties met Kiss zijn opgegroeid is het het een uitje voor het hele gezin geworden.

Kiss Licks is een tributeband die als twee druppels water op Kiss lijkt. Het verschil tussen een coverband en een tributeband is dat een coverband zich beperkt tot het spelen van de muziek van een bepaalde band of artiest, maar een tributeband speelt een eerbetoon door nummers perfect na te spelen en hun podiumact zoveel mogelijk te evenaren.

Kiss Lickss is in vier jaar tijd een begrip geworden. Ontstaan uit ex-leden van andere Kiss-tributebands geven ze een perfecte show die zich kan meten met het origineel, maar staan ze ook op grote festivals in binnen- en buitenland, waaronder het grootste tributefestival van Europa Rock Bilzen en de TT van Assen. Robbert van Gorcum, bassist van de band, kijkt in ieder geval al uit naar het feestje in zijn woonplaats.

De band zal een exclusieve volledige show geven met repertoire dat de hele geschiedenis van Kiss omvangt met o.a. de hits “Sure know something” en “I was made for loving you”, maar ook voor de echte fans nummers als “Detroit Rock City” en “Shout it out loud”. Dit alles omlijst met het natuurlijk het nodige vuurwerk. De rest van de avond zal sfeervol opgeluisterd worden door rock uit de '70 en '80.

Speciaal voor deze avond zijn er al kaarten te verkrijgen in de voorverkoop. Kaarten zijn op reguliere openingstijden te verkrijgen aan de bar voor €7,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant