Gregor Salto komt 3 mei naar Pijnacker City.
Gregor Salto komt 3 mei naar Pijnacker City.

Kaartverkoop Oranjefeesten van start

Algemeen 79 keer gelezen

ADVERTENTIE Pijnacker - Ja hoor: de grote Oranjefeesten van, voor en door Pijnackernaren komen er weer aan. Dit jaar op 19 april en op 3 mei 2014. Stap één luidt dus een keiharde agendanotitie en stap twee: kaarten kopen!

Eerste tentavond 19 april
Op zaterdag 19 april staan Het Feestteam, Charly Luske met band, BEAT IT en niemand minder dan Gerard Joling in de grote feesttent. De entreeprijs voor deze avond bedraagt € 22,50 per persoon.

Tweede tentavond 3 mei
Zaterdagavond 3 mei staat in het teken van house, dj's en een geweldige show. De volgende dj’s draaien stampende hits: Housje Boompje Beatje DJ Miesta en DJ Ben, DJ Alvaro, Gregor Salto en Lucien Foort. Voor deze tweede feestavond is de prijs per persoon slechts € 17,50.

De tent is op beide avonden geopend om 19.00 uur en de optredens van de artiesten beginnen, gezien het volle programma van beide avonden, echt om 20.00 uur! Dus kom op tijd om het hele feest mee te beleven.

Kaarten bestellen
Je kunt één van deze avonden bezoeken (d.m.v. een dagkaart), maar ook beide avonden (d.m.v. een combikaart). Deze combikaart kost slechts € 37,50 (€ 2,50 voordeel) en je koopt één kaart voor beide avonden, waardoor je maar eenmaal transactiekosten betaalt. Kaarten zijn vanaf nu ook te koop bij Het Moortje aan de Stationsstraat in Pijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant