Afbeelding

Onderzoek naar ruzie 12 inch-race

Actueel 43 keer gelezen

Pijnacker - Op de Sportlaan in Pijnacker heeft zaterdag 14 september om 23.30 uur een ruzie plaatsgevonden tussen een bezoeker en beveiligers van de 12 inch-race. Dat meldt een woordvoerder van Politie Eenheid Den Haag.

Beveiligers waren aan het werk, toen een 24-jarige bezoeker uit Den Haag zich misdroeg. De beveiligers hebben deze jongen vervolgens van het terrein verwijderd. Hier was de jongen het niet mee eens, waarna hij verhaal ging halen bij de beveiligers. De politie is op zoek naar getuigen die meer duidelijkheid kunnen verschaffen over wat er tijdens en na de verwijdering met deze man is gebeurd.

Naar nu bekend is geworden zijn er tijdens de feestavond op en rond het feestterrein meerdere opstootjes geweest. Ook raakten enkele personen onwel door het gebruik van alcohol.

Ben jij getuige geweest van de bewuste ruzie tussen de beveiliging en de 24-jarige Hagenaar of heb je informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant