Afbeelding

Win kaarten voor Concert at SEA

Algemeen 218 keer gelezen

LEZERSACTIE Op 28 en 29 juni vindt de achtste editie plaats van Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Het popfestival georganiseerd door de band BLØF heeft dit jaar een geweldige line-up met onder andere James Morrison (UK), KANE, Guus Meeuwis, Racoon en natuurlijk BLØF zelf.

Paskal Jakobsen is trots op het programma. “Dit is misschien wel het beste programma in de geschiedenis van Concert at SEA. Met James Morrison komt er een wereldster naar de Brouwersdam die miljoenen albums verkocht. En met onze vrienden van KANE, Guus Meeuwis en Racoon halen we het beste uit eigen land in huis welke hoog op het verlanglijstje van onze festivalbezoeker stond."

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Liggend op de dam met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang. Het zijn de ingrediënten van Concert at SEA. Het festival op de Brouwersdam in Zeeland is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van BLØF, de band die het festival in 2013 voor de achtste keer organiseert. Behalve de programmering van tientallen bands, dj’s en straattheateracts is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Er zijn nog enkele weekendkaarten en overnachtingsarrangementen beschikbaar via www.concertatsea.nl, alle PRIMERA winkels en telefonisch via 0900-9000500. Een weekend genieten aan de Zeeuwse kust met Concert at SEA, 28 & 29 juni! o.a. BLØF, Guus Meeuwis, James Morrison, KANE en Racoon.

Vrijkaarten
Onze redactie geeft vrijkaarten weg voor dit zomers feest. Meedoen is heel makkelijk. Klik op deze website op de button Lezersactie en je bent in no-time in de race voor een stapel gratis kaarten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant