Roel van Velzen: zaterdag 11 mei in de tent.
Roel van Velzen: zaterdag 11 mei in de tent.

Within Temptation en Roel van Velzen bij Oranjefeesten

Actueel 71 keer gelezen

Pijnacker - Op 27 april bij de eerste grote feestavond van de Oranjevereniging Pijnacker treedt Within Temptation op en bij de tweede grote feestavond op 11 mei zet Roel van Velzen de feesttent aan de Sportlaan op z’n kop.

De voorbereidingen van de Oranjefeesten zijn in volle gang. De eerste grote datum is zaterdag 20 april. Dan is de dertigste Beatrixrun. Koninginnedag wordt natuurlijk gewoon op dinsdag 30 april gevierd en twee dagen later, donderdag 2 mei, is de Seniorenmiddag met livemuziek. Vrijdag 3 mei is de Kindermiddag en zondag 5 mei een groot Bevrijdingsfeest. Zaterdag 11 mei worden de Oranjefeesten afgesloten met de tweede grote feestavond.

Aan het volledige programma van de twee grote feestavonden wordt nog gewerkt, maar zodra er meer te melden is, komt de Oranjevereniging Pijnacker in actie via oude en nieuwe media, zoals Facebook (kijk op de pagina van Oranjevereniging Pijnacker en ‘like’ de pagina) en Twitter (@OVPijnacker) en natuurlijk de website www.oranjevereniging.org. De Telstar communiceert natuurlijk via de krant en Telstar Online. De kaartverkoop voor de festiviteiten begint half maart. Ook daarover houden we u nauwlettend op de hoogte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant