Afbeelding

Ronde 3 van de Nationale Comedy Slam

Actueel 46 keer gelezen

Pijnacker - Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de waaghalzen van De Comedy Slam. Op vrijdag 22 februari staan er in de Trucker nieuwe en frisse komische kandidaten.

Gelukszoekers in de wereld van de Comedy doen een gooi naar eeuwige roem bij De Comedy Slam. Deze stand up comedians brengen hun beste anekdotes, oneliners en verhalen. Gevatte humor, scherpe improvisaties en boeiende verhalen volgen elkaar in hoog tempo op!

Dit keer zijn de kandidaten weer divers met weer een paar gloednieuwe gezichten: Debby Lost, Maarten van Wijk, Ann Helene Kenis, Emiel van der Logt, Sven Honing, Dirk Waterreus De presentatie ligt in handen van de bizar geniale Chris van der Ende!

Een paar kandidaten uitgelicht: Dirk Waterreus is een opvallende Nijmegenaar die met zijn boeiende voorkomen al een tijdje open mics afgaat om aan zijn act te schaven. Is hij nu klaar voor het grote werk? Hij laveert met zijn humor tussen fantasie en provocatie. Hou deze jongen in de gaten!

Debby Lost is rechtstreeks vanuit de kast op ‘t podium gesprongen. Heeft ze zichzelf verloren of gevonden? We gaan t zien want Debby is eindelijk los!

  • Aanvang is 21.30 uur en de zaal gaat om 21.00 uur open. Stationsstraat 34 - Pijnacker
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant