Afbeelding

Open Dag Boerderij Het Lansingerland

Algemeen 123 keer gelezen

Bergschenhoek - Een multifunctioneel centrum, dat is Boerderij Het Lansingerland. Vandaag en morgen houdt Boerderij Het Lansingerland een Open Dag. Iedereen is vandaag, vrijdag 18 november tot 15.00 uur en zaterdag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom aan de Hoeksekade 146, Bergschenhoek. Kinderopvang De Koeienwei is alleen op zaterdag te bezichtigen.

Na een voorbereiding van ongeveer zes jaar is er veel te zien op Boerderij Het Lansingerland: De Kinderopvang biedt 36 plaatsen voor de dagopvang en veertig plaatsen voor de buitenschoolse opvang. De Loopstal is geschikt voor zestig melkkoeien die met een robot gemolken worden. Er loopt een uniek wandelpad aan één zijde van het bedrijf met daaraan gekoppeld een ruimte die voor bezoekers altijd zicht op de robot biedt.

In de Boerderijwinkel kunnen onder andere ‘streekeigen’ producten gekocht worden. De winkel (250m2) biedt uitzicht op de voergang en de melktank. Achter in de winkel is een volledig uitgeruste kookstudio aanwezig. Hier kunt u terecht voor een gezellige kookworkshop. De Vergaderruimte bevindt zich boven de Boerderijwinkel. Vanuit de ontvangstruimte heeft u zicht op het melkveebedrijf. De vergaderruimte bevat alle faciliteiten die nodig zijn voor presentaties, is ruim opgezet en heeft plek tot wel 90 personen.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de Camping. Hier zal plaats gemaakt worden voor veertig campingplaatsen en een vijver. Daarna zal er een groepsaccommodatie en horecagelegenheid gebouwd worden. De groepsaccommodatie zal beschikken over 36 tweepersoons kamers, uitgerust met douche en toilet. Voor meer informatie kijk op boerderijhetlansingerland.nl.

Advertorial

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant