Afbeelding

TelstarTV over miljoenen, polonaise en windmolens

TelstarTV 82 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp – Een doorbraak in het hele hoge Noorden. De rechter in IJsland heeft besloten dat Pijnacker-Nootdorp bij de preferente schuldeisers blijft horen omtrent de afwikkeling van het faillissement van Landsbanki.

Dit betekent dat de gemeente een gedeelte van de destijds verloren miljoenen terug kan verwachten. Wethouder Peter van Haagen van onder andere financiën is nauw betrokken bij de kwestie en geeft uitleg voor de camera.

Ander groot nieuws is dat carnavalsvereniging De Ballentrappers er voorlopig mee ophoudt. Prins Sjaak de Eerste was bereid deze opmerkelijke cultuurverschuiving binnen Pijnacker nader te verklaren. In Nootdorp daarentegen zijn ze druk bezig het carnavalsgeruis een nieuw leven in te blazen. Met succes, want ook dit jaar organiseert carnavalsvereniging De Drie Musketiers verscheidene activiteiten rondom carnaval.

Ten slotte spraken we met Ted Duijvestijn en Arie van den Berg. Zij bekijken de mogelijkheden van duurzame energiewinning in Pijnacker-Nootdorp. In de praktijk komt dat er op neer dat er windmolens langs de N470 geplaatst zullen worden. Wij waren erg benieuwd naar hun verhaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant