Afbeelding

Twee verdachten aangehouden in onderzoek dode man

Regio 49 keer gelezen

Regio - Politie Haaglanden heeft twee verdachten aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 39-jarige Robert Krzesiak Vel Czyzewski.

Het gaat om een 38-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij werd afgelopen zondag aangehouden. Een 40-jarige man, eveneens zonder vast woon- of verblijfplaats, is maandag aangehouden. Beide verdachten worden verhoord en zullen morgen worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek naar het overlijden van de man – wiens lichaam woensdagmorgen 2 november in een caravan op de Nieboerweg werd gevonden – gaat onverminderd door.

Naar aanleiding van eerdere oproepen tot getuigen en informatie over het slachtoffer zijn er veel reacties binnengekomen bij de recherche. Alle bruikbare tips worden op dit moment onderzocht. De politie is nog steeds op zoek naar informatie over waar Robert regelmatig kwam of verbleef, zijn sociale contacten (vrienden en bekenden) en zijn dagelijkse bezigheden (werk en vrijetijdsbesteding).

Mensen die meer informatie hebben en nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen met Politie Haaglanden, op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van een tolk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant