Twee mogelijk Afrikaanse mannen worden gezocht.
Twee mogelijk Afrikaanse mannen worden gezocht.

Overvallen in Delftse Hout

Regio 37 keer gelezen

Delft - Twee mannen beroofden donderdag 3 november kort voor middernacht twee inzittenden van een personenauto van hun persoonlijke eigendommen en auto. De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.

Een 41-jarige inwoonster uit Schipluiden en een 59-jarige Delftenaar stonden op een parkeerplaats aan de Tweemolentjeskade toen zij werden aangesproken door twee mannen. Zij beroofden daarbij beiden van hun persoonlijke eigendommen en een van de twee mannen pakten de sleutels van de auto van de 41-jarige en reed daarmee vervolgens weg. Een andere man ging lopend weg. De auto die is weggenomen betreft een grijze Volkswagen Golf voorzien van het kenteken 75-HJT-2.

Van de mannen is een summier signalement bekend: Twee daders met een Afrikaans uiterlijk. Zij droegen een sjaal voor hun gezicht om herkenning te bemoeilijken.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant