Kind overleden na ongeluk op A4

Regio 22 keer gelezen

Regio - Een kind dat vrijdagmiddag op rijksweg A4 bij Leidschendam zwaargewond raakte bij een verkeersongeluk, is in het ziekenhuis overleden. Het kind was een jaar oud, dat meldt de politie.

Het zat in een auto die in een file stond en waar rond 15.30 uur een 31-jarige automobilist achterop botste. De man uit Rotterdam was bezig met zijn mobiele telefoon en merkte de file te laat op.

In de auto waar hij tegenop botste zaten een moeder en twee kinderen uit Aalsmeer. De brandweer moest ze alledrie uit de wagen knippen, waarna ze naar een ziekenhuis vervoerd konden worden. De vrouw en het andere kind zijn zwaargewond.

Door het ongeluk liep het verkeer op de A4 tussen Amsterdam en Den Haag vanmiddag vast. De weg is tot na de avondspits dicht geweest. Bij de kopstaartbotsing waren in totaal vijf auto's betrokken.

Twee andere personen zijn met nekklachten naar een ziekenhuis gebracht. Die file was ontstaan door een ongeluk met twee auto's bij Leiden. Ook daarbij moest iemand uit een wagen worden geknipt. Die is met een botbreuk naar het ziekenhuis vervoerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant