Doelpunt van Maaike Hazenkamp.

Goede start in 2011 van Avanti

Sport 67 keer gelezen

Pijnacker - Avanti had geen enkele moeite met Sporting Trigon. Na een comfortabele 12-4 voorsprong bij rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Zelfs een mindere tweede helft bracht Avanti niet meer in de problemen. Eindstand 19-11.

Avanti speelde deze zaterdag weer met Kitty van der Ende in de gelederen. Na een vijftal weken blessureleed was zij weer wedstrijdfit. Avanti moest het wel zonder aanvoerder D? Post doen, vanwege werkverplichtingen kon hij niet meespelen. Hij werd vervangen door Stefan Hogervorst.

In de voorbeschouwing op deze wedstrijd had de coach van Sporting Trigon al aangegeven dat er een enorm kwaliteitsverschil is tussen de uit- en thuiswedstrijden van zijn ploeg. In uitwedstrijden zijn ze vaak geen schim van de ploeg die ze kunnen zijn. Toch achtte trainer-coach Heibeek zich voorafgaande aan de wedstrijd tegen Avanti in Pijacker niet kansloos, maar het tegendeel bleek waar. Behalve de eerste tien minuten waarin het scoreverloop nog gelijk opging is Avanti geen moment in gevaar geweest. Zelfs met een zwakke start in de tweede helft kon Avanti eenvoudig de voorsprong behouden.

Doelpunten: Colin van der Zanden (4), David Post (3), Iris Westhoven (3), Stefan Hogervorst (2), Sharon van der Meer (2), Ronald Struijk (2), Kitty van der Ende, Maaike Hazenkamp en Cherrel Tonkes.