Als filmsterren de bus in.
Als filmsterren de bus in.

Handbaljeugd op TV-kamp

Sport 107 keer gelezen

Pijnacker – Zaterdagmiddag 6 augustus vertrok even na enen een grote groep filmsterren per bus naar kampeerboerderij ‘t Kuijpershoefke in Loon op Zand. In het zestigjarig bestaan van Oliveo Handbal is dit de vijfendertigste keer dat de jeugd op handbalkamp gaat.

Ter ere van dit jubileum staat er naast de gebruikelijke scènes, zoals dropping, vossenjacht, bezoek aan een zwembad en de bonte avond een grote verrassing in het scenario. Wat het wordt, is strikt geheim. Via diverse ludieke acties en bijdragen van de Vrienden van Oliveo Handbal, de kaartclub, betrokkenen en een mooie bijdrage uit het Shell Vrijwilligersfonds is er genoeg geld bijeen gebracht om deze feestweek extra luister bij te zetten.

Ook gaven De Guyter, Kwalitaria Zoetermeer, tomaten- en komkommer-kwekerijen Van Marrewijk, Van Schie, Rodenburg en Duijvestijn bijdragen in natura, zodat de hongerige magen de hele week gestild kunnen worden. L.C. van Buytene zorgde weer belangeloos voor de enorme vrachtwagen met chauffeur voor het vervoer van bagage en fietsen. Totaal zijn er 79 kindsterren mee en 23 begeleiders inclusief een keukencrew die het script schreven. Thea Benachour zit voor de negentiende keer op de regisseursstoel. Hopelijk zorgt de zon voor een goede belichting.

Ter ere van het Televisiekamp vertrokken de genodigden dit keer in gala over de rode loper naar de gereedstaande bus, terwijl zij gefotografeerd werden door de mamarazzi. Vrijdagmiddag 12 augustus worden de celebrities terug verwacht aan de Monnikenweg, moe van alle opnamen.

Het einde van het handbalkamp is elk jaar het startsein om de handbalschoenen uit de kast te halen. De trainingen beginnen in de week van 15 augustus. Heren 1 promoveerde na het behalen van het veldkampioenschap eind juni naar de eerste klasse veld. Zondag 14 augustus begint het team van André de Waal aan de voorbereidingen in de vorm van training en teambuilding. Dames 1 van coach Henny van Bemmelen volgt dit voorbeeld een week later met een weekend teambuilding.

> www.oliveohandbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant