Circus Kwibus sluit seizoen af

Actueel 227 keer gelezen

Pijnacker - Circus Kwibus laat zien wat ze dit jaar heeft geleerd. Dinsdagavond 28 juni van 18.15 tot 19.15 uur is iedereen van harte welkom om deze presentatie te komen bekijken in sportzaal Het Baken.

De laatste maanden is er hard geoefend door de twee groepen op allerlei acts. Jongleren, eenwielfietsen, diabolo, devil stick, bordje draaien, balanceren op de loopbal, poi poi zwaaien, met kegels overgooien en zelfs acrobatiek zorgen voor een superleuke show.

Kom allemaal op tijd naar Het Baken, want de deuren gaan om 18.15 uur dicht.

Het leuke aan circus is dat iedereen wat kan. Het is erg goed voor het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van kinderen. De kinderen helpen elkaar en leren van en met elkaar. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen niveau. Ook voor motorisch minder goede kinderen is het zeer leerzaam. Een aantal kinderen heeft pas 4 weken les en ook zij doen mee in de show.

Vanaf 1 september gaan we weer oefenen. De lessen worden gegeven van 17.00 uur tot 18.00 uur voor beginners en van 18.00 uur tot 19.00 uur voor gevorderden in sportzaal Het Baken. Bij Circus Kwibus ben je altijd welkom. Als het je leuk lijkt, kom dan gewoon een keer op dinsdag om 17.00 uur langs voor een proefles.

Voor informatie kun je Bianca de Bruijn (0641500791) of Elles Admiraal (3610230) bellen of kijk op de website: Circuskwibus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant